Referenties van onze klanten

Wij hebben Diepstraten leren kennen als een kleinschalig, hardwerkend en flexibel ingesteld eenmansbedrijf. De service gaat verder dan alleen het plaatsen van panelen. Man gaat bedachtzaam te werk. Het hele traject is vooraf goed doorgesproken en bij de uitvoering heeft Paul goed ingespeeld op onze wensen en problemen.
Willem Paijmans
Hilvarenbeek

|

11-04-2017
"In Juli 2016 hebben wij 13 zonnepanelen op onze daken laten plaatsen door Paul. We zijn zeer tevreden met de door hem uitgevoerde werkzaamheden. niet alleen de manier waarop, erg secuur en netjes, maar ook de hele papierrompslomp eromheen, aanmelden bij belastingdienst i.v.m. BTW teruggave, aansluiten en aanmelden op de computer, betalingsregeling etc. zijn door hem perfect uitgevoerd. Ook is de persoon erg vriendelijk en bereid om extra dingen te doen die niet afgesproken waren van te voren. Wij zijn dik tevreden en ook met de opbrengst, nu na 2 maanden, ziet er veelbelovend uit. We hebben zelfs de BTW van de belasting al terug gekregen. Bedankt Paul en mogelijk tot een volgend project."
Peter van de Wouw
Moergestel

|

11-07-2016
"De panelen zijn goed geplaatst, ze geven een goed rendement dat kunnen we zien aan de app die je ons gestuurd hebt. Maar niet onbelangrijk is de goede begeleiding die ons gegeven werd bij het terugvorderen van de B.T.W."
Jo Paaijmans
Oisterwijk

|

23-04-2016
"Wij waren op zoek naar een installateur die op ons dak geïntegreerde zonnepanelen kon leggen (dus zonder dakpannen). Dit bleek niet vanzelfsprekend te zijn. Enkele installateurs gaven zelfs aan dat dit op ons dak niet mogelijk zou zijn. Paul heeft de verschillende mogelijkheden bij ons uitgezocht en voor een schappelijke prijs hebben wij nu een fantastisch mooi dak! De afwerking is keurig gedaan en het contact verliep heel prettig. Goede service. Wij zijn erg blij met het dak en laat de zon maar schijnen."
Stefan Leenhouwers
Moergestel

|

06-04-2016
"Divo Duurzaam heeft op het pand van Jumbo Supermarkten een betrouwbaar zonnesysteem geïnstalleerd."
Jeroen van Tilburg (Jebatil beheer)
Tilburg

|

02-04-2016
"Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en de opbrengst van de zonnepanelen! Ik kan iedereen aanraden om voor plaatsing van zonnepanelen met Paul in zee te gaan!"
Jos Gieles
Oosterhout

|

05-03-2016
"Begin 2016 hebben wij Paul uitgenodigd om een concurrerende offerte uit te brengen. Er waren nogal wat uitdadingen die niet alledaags zijn zoals: plaatsing op 2 verschillende daken, gedeeltelijke schaduw in voor / najaar door andere bebouwing, geen internet aansluiting voorhanden. Paul maakte al gelijk het onderscheid met andere aanbieders om zelf de situatie op te nemen en het voorstel in meerdere opties uit te werken. De prijsstelling was zeker concurrerend. De keuze is gevallen op een installatie van 12 JA Solar 290 panelen met een SolarEdge omvormer met ingebouwde Wifi module. Het verzoek om zelf te installeren ging Paul hellemaal in mee (ik heb zelf een ruime ervaring in het aanleggen van elektro installaties) en bood zelfs aan om het speciale gereedschap voor de connectoren uit te lenen. Binnen een paar dagen werden alle materialen correct geleverd en de ballast berekening was netjes bijgevoegd. Na montage heeft Paul de installatie aangemeld bij SolarEdge en de Web plaatjes gemaakt, zodat ik via de wifi module de installatie kan monitoren. Als toetje heeft Paul ook nog even de gehele belasting teruggave geregeld. Na 9 maanden blijkt de installatie beduidend meer op te brengen dan beoogd 2900 Kwh op jaar basis, na 9 maanden zitten we al over de 3100 Kwh. Resume: als alle leverancier de afspraken zo na komen zoals Paul bewezen heeft wordt het leven een heel stuk makkelijker en komen de nodige juristen zonder inkomen."
Kees Mutsaards
Berkel-Enschot

|

20-01-2016
"Wij wilden graag zonnepanelen plaatsen op de garage en de dakkapel. Na een aantal gesprekken met diverse bedrijven (4), kwam het gesprek met PAUL DIEPSTRATEN over als een verademing. Rustig, zeer kundig en goed luisterend naar onze wensen, kwam hij met een degelijk advies. Tot in detail wist hij antwoord op onze vragen met duidelijke voorbeelden uit zijn documentatiemappen. Waar andere bedrijven een aparte afdeling/ander bedrijf, de zonnepanelen lieten plaatsen, plaatste hijzelf de panelen. Een man uit de praktijk. Hij bracht materialen mee en liet ons een voorbeeldpaneel zien. Wij kregen gratis hulp bij het installeren van de app op de PC en de GSM en bij het invullen van de BTW teruggave. Na een jaar zonder problemen en een hogere energie-opbrengst dan vooraf was berekend, kunnen wij heel tevreden terugkijken op de samenwerking met Paul Diepstraten. Ook onze overburen zijn heel enthousiast over hun ervaring met Paul Diepstraten. Een naam om te onthouden!"
Joop van Baast
Berkel-Enschot

|

14-11-2015
"Paul Diepstraten was de enige van alle mogelijke leveranciers die voor de offerte ook echt even het dak op ging en daardoor een hele zorgvuldige offerte kon maken. De afspraken werden allemaal keurig nagekomen, de aanleg van de panelen verliep heel soepel en de administratieve begeleiding was optimaal, tot en met voorbeeldbrieven voor de Belastingdienst. Inmiddels liggen de panelen er een half jaar en brengen ze op wat ons beloofd was. Op termijn worden we er financieel beter van, maar per direct is het pure winst voor het milieu."
Frits en Harriet Jonkers/Strik
Eindhoven

|

12-10-2015
"Een van de gebouwen in onze tuin waar we zonnepanelen op wilden laten installeren had een asbest dak. We wilden dit verwijderen en daarna eigenlijk een "dak van zonnepanelen" maken. Op aanraden van vrienden zijn we met Paul in aanraking gekomen en hij heeft voor ons bedacht en in detail uitgezocht hoe dit te realiseren zou zijn. Wij hebben een realistisch en deskundig advies gekregen, er is uiterst secuur werk afgeleverd en ook nu de panelen volop aan het renderen zijn, is Paul altijd paraat om vragen te beantwoorden en houdt zelfs een oogje in het zeil. Wij kunnen Paul van harte aanbevelen!"
Marco Arts
Middelbeers

|

26-06-2015
"We zijn zeer tevreden hoe Paul dit projectje heeft aangepakt. Hij neemt de tijd voor advies, zonder al teveel gladde verkooppraatjes, is bereid extra toelichting te geven wanneer nodig, al met al is hij zeer service gericht. Daarnaast is hij deskundig, levert kwaliteit en heeft oog voor detail. Conclusie; niets dan lof. Wij adviseren iedereen met Paul in zee te gaan."
Mevrouw Hulsman
Tilburg

|

15-05-2015
"Wij waren op zoek naar zonnepanelen, en via een kennis kwamen we bij Paul Diepstraten terecht. De goede kwaliteiten die ons waren aangeprezen zijn zeker uitgekomen. Prima prijs-kwaliteit verhouding en vakkundige montage, ook waar het wat moeilijker werd. Opbrengst voor dit eerste jaar gaat uitstekend. Ik zit na 10 maanden op 94 procent."
John van Kuijk
Sint Oedenrode

|

26-02-2015
"We hebben de zonnepanelen nu een jaar in gebruik en de opbrengst is boven verwachting. Het was een prettige samenwerking met een goed advies en het resultaat mag er dan ook zijn."
Jan Vingerhoets
Diessen

|

23-12-2014
"Na een ronddwaling van de vorige leverancier die failliet is gegaan zijn wij uit gekomen bij P Diepstraten. Na een afspraak te hebben gemaakt om op de camping te komen kijken, was Paul na 2 dagen op de afspraak. Na wat overleg en inderdaad op het dak te klimmen zijn we overeen gekomen om met Paul verder te gaan. Na een goed advies en een dag werken was de klus geklaard en het rendement bijna verdubbeld. 2 jaar later Paul gebeld voor zonnecollectoren op de caravan, afspraak gemaakt. Tijdens het overleg en wat berekeningen was helaas voor ons de uitkomst, dit is niet rendabel. Wat wel rendabel was dat we facturen van 2015 bekeken hebben en blijkt door zijn opmerking dat we te veel betaald hadden in 2015. Paul bedankt voor de oplettendheid en een bedankje waardig. Een aanbeveling voor een ieder!!"
Andre Cloin
ijk

|

06-12-2014
"Ik ben erg tevreden met de aankoop van de zonne-energie installatie. Tijdens de eerste kennismaking met Paul, toen hij ons de voordelen van zonne-energie heeft uitgelegd en het kostenplaatje en de korte lever- en montagetijd, hadden wij er al vertrouwen in en dat vertrouwen is niet beschaamd. De afspraken zijn nagekomen en de installatie werkt vanaf dag 1 prima. Ik heb nu in 3 maanden met de 12 platen op mijn garage ruim 700 kWh opgewekt waarvan in diezelfde periode mijn (100% elektrisch aangedreven auto) zo' n kleine 290 voor zijn rekening heeft genomen zodat ik, boven verwachting nog ruim 400 kWh bespaar in mijn stroomvoorziening in huis, en dat is mooi meegenomen. Al bij al een heel goede investering die door een professionele installateur is opgebouwd en aangesloten."
Jan van Abeelen
Diessen

|

12-07-2014
"Wij zijn dik tevreden over de levering, plaatsen en afwerking van de zonnepanelen. Paul heeft voor ons ook de BTW terug gevraagd van de belastingdienst, dit schilde ons veel zorgen. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. We bevelen Paul Diepstraten dan ook bij iedereen aan."
Gerard Adriaans
Oirschot

|

06-06-2014
"Ik heb gekozen voor Paul Diepstraten Zonnepanelen, omdat hij een hele goede uitleg kon geven van de zonnepanelen installatie. Daarbij verzorgde hij de contacten met Enexis voor het verzwaren van mijn installatie. Ook vind ik het prettig dat Paul mijn installatie volgt en kijk hoeveel energie er opgewekt wordt t.o.v. andere installaties. Al met al kan ik zeggen dat Paul me volledig ontzorgt."
Ger van Hest
Moergestel

|

21-01-2014
"Ik kan eigenlijk alleen maar in positieve zin over de diensten die Paul geleverd heeft spreken. Vanaf het begin van offerte tot de complete oplevering van mijn systeem is het allemaal vlekkeloos verlopen, met goede adviezen en met name een duidelijke offerte met in mijn situatie de beste oplossing om het systeem, en wat voor een soort systeem aan te leggen. Er zijn na de oplevering een paar kleine storingen opgetreden, maar ook deze zijn naar ten volle tevredenheid opgelost. Ook de begeleiding wat betreft het terug vorderen van de BTW bij de belastingdienst over het investeringsbedrag wordt door Paul in goede banen geleid."
Piet van Abeelen
Diessen

|

03-01-2014
"Wij hebben in december 2013 20 naar volle tevredenheid zonnepanelen door Paul Diepstraten laten plaatsen. De samenwerking is heel prettig verlopen. Vooraf is goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren en welke opties voor ons interessant waren. De afspraken zijn allemaal goed vastgelegd en nagekomen. De installatie draait tot op heden probleemloos. Wij zijn zeer tevreden."
Franka van Doormaal
Haghorst

|

24-12-2013
"Ik koos voor Paul Diepstraten in eerste instantie omdat de prijs en kwaliteitsverhouding zeer goed was. Zijn aanwijzingen bij 't aanvragen van de BTW teruggave maakten indruk op me. 't Vakmanschap van Paul is van 'n hoog gehalte. Na 'n klein jaar kan ik zeggen dat de panelen ruim boven verwachting presteren."
Jan Dijkmans
Middelbeers

|

02-12-2013
"Goed vakmanschap en goede prijzen."
Henny van de Laar
Oostelbeers

|

19-10-2013
"We hebben onze zonnepanelen vorig jaar laten leggen door Paul Diepstraten. Nu 1 jaar later blijkt dat de panelen boven verwachting hebben opgebracht. Ons besluit om de panelen door Paul Diepstraten te laten leveren was zijn scherpe offerte en alle moeite die hij nam om ons te voorzien van alle informatie die wij wilde weten."
Richard Pijnenburg
Moergestel

|

12-10-2013
We zijn erg tevreden over de werkwijze van Paul Diepstraten. In de oriënterende fase werd rekening gehouden met persoonlijke wensen en dacht Paul op een positieve manier mee. Wijzigingen werden meteen doorgevoerd en binnen een paar dagen lag er een nieuwe offerte in de bus. In juni 2013 zijn de panelen geplaatst. We zijn erg tevreden met het resultaat, zowel qua rendement, maar ook hoe het er uit is komen te zien. De ondersteuning bij het terugvragen van de BTW was prettig. Als we vragen hebben, neemt Paul direct contact op. Kortom wij zijn erg tevreden en raden Paul Diepstraten bij iedereen aan!
Willem en Margo Meulenbroeks
Diessen

|

25-06-2013
Onze 22 zonnepanelen leverden het eerste jaar 5.100 kWh op. Over de offerte, installatie en nazorg ben ik 100% tevreden. Van harte aanbevolen!
René Broeders
Rijen

|

11-05-2013