Laadstations

Laad uw elektrische auto veilig op

Laadstations zijn geschikt om uw elektrische auto op te laden. Laadstations zijn milieuvriendelijker en veiliger voor de stroomcapaciteit van auto’s, woningen en bedrijfspanden dan gewone stopcontacten. Wij leveren laadoplossingen voor zowel particuliere- en commerciële doeleinden. Een laadstation vraagt nauwelijks onderhoud en is leverbaar in een onbeperkt aantal kleuren. Een LED-lamp geeft duidelijk de statusindicatie weer. Als bijvoorbeeld de LED-lamp groen is, dan is het laadstation in gebruik.

Laadstation voor uw woning

Uw auto laadt tot 8 keer sneller op als u een laadstation gebruikt in plaats van een regulier stopcontact. Ook is een laadstation veel veiliger en verantwoorder. Zo is er veel minder kans op brand. Ook is het vermogen van uw auto is afgestemd op de elektrische installatie van uw woning. Het laadstation kan automatisch de laadkosten registreren. Het beheren en softwareoptimalisatie is mogelijk op afstand.

Laadstation voor uw bedrijf

De laadstations voor bedrijven dragen bij aan een duurzame en innovatieve bedrijfsidentiteit. Een laadstation heeft een servicegerichte en milieubewuste uitstraling naar werknemers en klanten. Voor bedrijven zijn laadstations beschikbaar met twee aansluitingen, zodat er twee auto’s tegelijk opgeladen kunnen worden door één laadstation. De laadkosten worden automatisch geregistreerd en verrekend met uw werknemers of klanten. Het beheren van meerdere laadstations is erg eenvoudig.