Smart Home Project - Esbeek

Een Smart Home project in Esbeek. Bij dit Smart Home project hebben we de gehele verlichting in het huis aan een Smart Home installatie gekoppeld, daarnaast zijn er verschillende componenten geïnstalleerd zoals een beveiligingssysteem en automatische gordijnen.

Verlichting
Door het gebruik van spots en verschillende lichtarmaturen in de woning, is alle verlichting aan de hand van sferen aan te passen. Een goed voorbeeld daarvan zijn de spots die zijn ingebouwd in de keuken. Deze kunnen door middel van een applicatie op de telefoon aangepast worden per sfeer. Daarnaast kan alle verlichting gedimd worden.

Bij de los staande lamp in de woonkamer is de dimmer in de lamp ingebouwd. Normaal worden de dimmers in een meterkast op één plek aangesloten. Door de dimmer in de lamp in te bouwen is deze vrij te verplaatsen in de woning.

Op het toilet is een ledstrip ingebouwd. Dit zorgt voor een netjes afgewerkt en esthetisch beeld.

Sensoren
In de lamp in de gang en op het toilet zijn sensoren ingebouwd. Deze sensoren kunnen geluid en beweging detecteren. Hierdoor worden de lichten automatisch geschakeld.

Interfaces
Om verschillende Smart Home componenten in het huis te schakelen zijn er knoppen in het huis ingebouwd. Deze knoppen zijn touch screen en verdeeld over vier delen. De vier hoeken op de knop kunnen ieder worden ingesteld op een andere functie. De witte knop in de woonkamer kan onder andere de verlichting in de woonkamer schakelen, daarnaast kan de knop gebruikt worden om de gordijnen te openen.

Voor de beveiliging van de woning is bij de voordeur een touchpad geïnstalleerd. Dit touchpad bevat een numeriek toetsenbord waarop de code van de woning ingesteld kan worden.

Reactie toevoegen...

Wij hebben uw bericht goed ontvangen, waarvoor dank.
Het Divo Duurzaam Team