Led verlichting & Smart Home - Decokay Hilvarenbeek

Voor de filialen van Decokay in Goirle en Hilvarenbeek hebben onze monteurs de ledverlichting geïnstalleerd.
Investeren in led verlichting is een slimme duurzame oplossing op locatie waar verlichting vaak en lang aan staat. Decokay is een goed voorbeeld van zo'n locatie. De afbeelding hier naast zijn van de plannen van het licht, en foto's van het resultaat.

Smart home

Dit Smart Home systeem zorgt er voor onder andere voor dat de verlichting gekoppeld zit aan het alarm, hierdoor dimt het licht zodra het alarm wordt aangezet.

Een ander Smart Home toepassing die hier is toegevoegd is het uit verlichten van de etalage in de avond. De verlichting is aangesloten op een tijdschema. Hierdoor gaat de verlichting in de avond aan om de producten goed uit te lichten. Later op de avond kunnen de lichten automatisch gedimd worden.

Natuurlijk daglicht
De verlichting die hier is gebruikt speciaal ontworpen om natuurlijk daglicht te imiteren. Dit is essentieel bij een winkel zoals Decokay waarbij de de producten die ze verkopen afhankelijk zijn van de kleur die ze hebben.

Er is gebruikt gemaakt van verschillende verlichtingsarmaturen. Voor het uitlichten van de producten is er gebruik gemaakt van de railspots. Daarnaast zijn er verschillende pendelarmaturen geplaatst.

Klik hier voor het project in Goirle

Reactie toevoegen...

Wij hebben uw bericht goed ontvangen, waarvoor dank.
Het Divo Duurzaam Team