Nieuws

Totaal Installateur

2021-08-25
25-08-2021

Samenwerking

De visie van Divo Duurzaam was vanaf de oprichting van het bedrijf al om totaalinstallateur te worden. Door het bedrijf te fuseren met Van Dal Installaties is het mogelijk het beste van twee werelden te combineren. De specialisatie van Van Dal installaties in loodgieterswerkzaamheden en de deskundigheid in elektrische duurzame installaties van Divo Duurzaam zorgt er voor dat totaal installaties kunnen worden aangeboden.

Mogelijkheden

Wanneer een huis kaal wordt opgeleverd, is het aanleggen van leidingwerk en de verwarming één van de eerste stappen om uw woning leefbaar te maken. Bij zo’n installatie is het belangrijk dat alles meteen naar behoren werkt en dat ook nog een lange tijd blijft doen.

Een belangrijke stap in het realiseren van een duurzame woning is het installeren van LED verlichting, zonneboilers, of zonnepanelen. Met LED verlichting bespaart u aanzienlijk veel geld op uw energierekening. LED verlichting kan stijlvol toegepast worden in uw woon- en werkomgeving omdat hiermee de gewenste sferen binnen een ruimte gecreëerd kunnen worden. Zonneboilers werken door water op te warmen met zonne energie. Dit zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening . Zonnepanelen werken door zonnestralen om te zetten in energie. Hiermee kunt u uw volledige energierekening zelf opwekken.

Installaties binnen uw woning kunnen ook zorgen voor comfort. Zulke installaties kunnen warmtepompen, warmte terugwin-units, vloerverwarming of smart-home zijn. Deze installaties zorgen voornamelijk voor een prettig klimaat en bevorderen de leefbaarheid in uw woon- of werkomgeving.

Warmtepompen en warmte terugwin-units verzorgen het klimaat in uw woning. Ze zorgen voor winning van warme lucht, de bodem of grondwater. Een Smart Home Systeem maakt uw woon- of werkomgeving veiliger, comfortabeler en energiezuiniger. Een Smart Home Systeem maakt van uw woning een slimme woning. Dit zorgt voor een fijne woon- of werkomgeving.

Deze installaties in een woning of werkruimte zorgen er voor dat de woning klaar is voor de toekomst. Divo Duurzaam en Van Dal Installaties kunnen deze, en meer installaties aanbrengen in uw woning. Deze twee bedrijven vormen uw totaalinstallateur.