Nieuws

Van Dal Installaties en Divo Duurzaam gaan samenwerken door overname van Van Dal Installaties.

2021-02-18
18-02-2021

Met ingang van 1 januari 2021 hebben Paul Diepstraten en Stijn van de Vondervoort, ook eigenaar van Divo Duurzaam, het bedrijf Van Dal Installaties overgenomen. Van Dal Installaties is een bekend en vertrouwd gezicht in de regio en heeft een geschiedenis als familiebedrijf waarin kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Paul en Stijn zijn daardoor erg blij dat ze de samenwerking aan gaan en hierdoor hun productaanbod kunnen uitbreiden.

Paul en Stijn wilde vanaf de oprichting van Divo Duurzaam al totaalinstallateur worden. De combinatie van elektro- en installatiebranche maakt Divo Duurzaam samen met Van Dal Installaties een totaalinstallateur. In Van Dal Installaties zien Paul en Stijn het ideale bedrijf om de verschillende duurzame diensten samen te voegen. Beide bedrijven staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar dat deze bedrijven erg goed bij elkaar passen.

De komende jaren zal er niet veel gaan veranderen voor de klanten. Van Dal Installaties blijft werkzaam vanuit hun vertrouwde locatie te Diessen met hetzelfde enthousiaste en hechte team. Oud eigenaren Koen en Judith van Dal hebben altijd hard gewerkt binnen de organisatie en dat blijven ze ook doen. Vooral belangrijk voor Koen en Judith is dat het bedrijf voortgezet wordt en hun medewerkers ook bij hun vertrouwde bedrijf kunnen blijven werken. Koen en Judith die als geen ander weten wat het inhoud om een bedrijf te runnen zijn ook erg blij met de overname, zodat ze in de toekomst steeds meer van hun werkzaamheden uit handen kunnen gaan geven. Het is ze gegund!

De missie van Van Dal Installaties en Divo Duurzaam is om uit te groeien tot toonaangevende totaalinstallateur in de regio. In het begin zullen de bedrijven nog los van elkaar functioneren. Van Dal Installaties zal gevestigd zijn in Diessen en Divo Duurzaam is tegenwoordig gevestigd in Hilvarenbeek. In de loop der jaren zullen de bedrijven steeds meer samen gaan werken.