Smart Home

Met een Smart Home worden verschillende toepassingen eenvoudig gestuurd. Denk bij de verschillende toepassingen aan verlichting, verwarmen, koelen, ventileren, geluidsinstallatie, alarmsysteem, energiemanagement en nog veel meer! De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het systeem blijft gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren. Een slimme woning is eenvoudig te installeren in een nieuwbouwwoning, maar kan zelfs bij renovatie projecten eenvoudig toegepast worden.

Lichtsturing

Door middel van sensoren gaat de verlichtingssfeer aan die op dat moment gewenst is. De verlichting zal bijvoorbeeld bij een zonnige dag niet inschakelen, als u tv gaat kijken gaat de sfeer `tv kijken`aan of als u begint met koken gaat de verlichting in de keuken feller branden. De sferen zijn zelfs eenvoudig te mengen. Op deze manier kan er bijvoorbeeld gekookt worden op het moment dat er iemand tv kijkt, zonder dat de sferen elkaar dan beïnvloeden.

Klimaatbeheersing

Door de slimme drukknop, met ingebouwde temperatuursensor en luchtvochtigheidssensor, is klimaatbeheersing per ruimte geïntegreerd in uw Smart Home. U kunt dan per ruimte (zone) instellen wat de gewenste temperatuur moet zijn. Door de automatische zone-regeling zal de verwarming of koeling, maar ook de screens/gordijnen, ervoor zorgen de gewenste temperatuur per ruimte geregeld wordt.

Toegang en Intercom

Toegang tot een woning kan gedaan worden door mensen te koppelen aan een elektronische sleutel. Zo weet uw slimme woning wie er op welk moment binnen is en kan hier zijn sferen op aanpassen. Ook is een intercom makkelijk te koppelen aan uw slimme woning. Via uw telefoon kunt u dan zien wie er voor de deur staat en kunt u zelfs de deur openen.

Multimedia

Door uw geluidsinstallatie te koppen aan uw Smart Home kunt u per ruimte het gewenste muziek laten horen. Ook kunt u het geluid automatisch in laten schakelen als dit nodig is. U kunt met uw slimme woning zelfs meldingen door uw geluidsinstallatie laten afspelen als het bijvoorbeeld buiten regent en uw raam nog open staat.

Alarmsysteem

Doordat er al sensoren zijn geplaatst in uw woning, uw verlichting wordt geschakeld en uw geluidsinstallatie gekoppeld zit aan uw smart home, is een alarmsysteem makkelijk in te stellen. Hiervoor zijn dan ook geen extra kosten meer nodig. Het alarm gaat namelijk af door al geïnstalleerde bewegingsmelders. Als u alarm af gaat, dan gaat alle verlichting knipperen en een sirene hoort u via de gekoppelde geluidsinstallatie.

Energie management

U kunt het verbruik van uw woning monitoren en meten. Als uw zonnepanelen meer stroom op wekken dan u verbruikt, dan kunt u apparaten (bijvoorbeeld een elektrische boiler) in gaan schakelen. Ook kunt u een accupakket aansluiten, zodat u zo veel mogelijk opgewekte stroom weer kan verbruiken op het moment dat de zon niet schijnt. Op deze manier gaan we om zo goed mogelijk om met uw energie.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!