Domotica

Wat is domotica?


Met domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, kunt u alle apparaten in uw woon of werkomgeving bedienen, zoals (LED) verlichting, beveiliging, elektrische toestellen, rolluiken, audio en video. Uw woning of bedrijfspand wordt hierdoor veiliger en comfortabeler. Ook bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Er wordt minder energie verbruikt, doordat u alle apparaten makkelijk uit kunt schakelen als u dit apparaat niet nodig hebt.

In de zorg kan domotica ook een grote rol spelen. Door domotica toe te passen in zorginstellingen hebben cliënten een veilige en beschermde leefomgeving. Als ouderen een domoticasysteem in hun woning hebben, kunnen deze vaak langer in hun woning blijven wonen. Door deze slimme techniek wordt de leefomgeving voor ouderen namelijk comfortabeler, doordat de apparaten bediend kunnen worden door een simpele druk op de knop. Ook is met een domoticasysteem zorg op afstand mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nood knop en interactieve camerasystemen.

Domotica voor een nieuw- of verbouw

DuotecnoWe werken vooral met een zeer gebruiksvriendelijk en betaalbaar domoticasysteem genaamd Duotecno. Duotecno heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende domotica producten. Ook zijn de producten van Duotecno te combineren met vele andere merken. Bestaat het gewenste product toch nog niet, dan ontwikkelt Duotecno het als nog. Door de producten van Duotecno wordt het comfort binnen uw woon- of werkomgeving aanzienlijk verhoogd.

We hebben direct contact met Duotecno. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hebben we samen veel kennis op het gebied van domotica. We zijn dan ook erg blij dat we dealer zijn van een merk als Duotecno.

Domotica voor een bestaande woning of werkruimte

FibaroMet de Z-Wave technologie kunt u een draadloos domoticasysteem installeren. Door middel van modules en sensoren kunt u zonder kabels aan te leggen eenvoudig een domoticasysteem aanleggen. De modules kunt u eenvoudig in uw bestaande wandcontactdoos installeren. Op deze manier hoeft u voor het aanleggen van uw domoticasysteem geen breekwerkzaamheden uit te voeren.

Als we een draadloos domoticasysteem aanleggen werken we voornamelijk met een installatie van Fibaro. Fibaro heeft een simpele interface en is erg makkelijk in te stellen. De mogelijkheden tussen alle componenten kunt u regelen vanaf elke computer die met het internet verbonden is. U heeft hiervoor geen speciale software nodig.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!